De vier hoekstenen van onze dienstverlening

Troeven

Focus op vastgoedrecht

ImmoLawyer trekt resoluut de kaart van vastgoedrecht. Een duidelijke specialisatie waarmee u uw voordeel doet. Want wij spelen kort op de bal. Dankzij onze brede parate kennis, continue bijscholing, portefeuille van honderden vonnissen en actuele bibliotheek. Vlotte afhandeling gegarandeerd.

Al 25 jaar uw advocaat in Knokke

In Knokke-Heist is ImmoLawyer een begrip voor vastgoedrecht. Want wij werken al 25 jaar bewust lokaal. De vastgoed- en juridische sector aan de Oostkust heeft voor ons dus geen geheimen. Dat bewijst ook ons ruime en trouwe cliƫnteel, dat voor 90% in Knokke-Heist woont. Het vertrouwen van deze waardevolle langetermijnrelaties blijven wij verdienen, elke dag opnieuw.


Persoonlijke aanpak

ImmoLawyer blijft bewust klein, maar denkt groot. Ons kantoor telt twee vaste advocaten. Zo garanderen wij u een persoonlijke service. Maar wij vullen onze expertise vaak aan met een selectie zelfstandige advocaten. Stuk voor stuk referenties in hun vakgebied, zoals:

  • Jan Beleyen (Publius) voor stedenbouw en bouwmisdrijven
  • Jos Ruysseveldt voor successieplanning

Extra kwaliteitsgarantie: ons kantoor onderhoudt ook uitstekende relaties met andere advocatenkantoren voor vastgoedrecht.

Oog voor detail

Elk detail telt in vastgoedrecht. Daarom werken wij secuur. Zo volgt uw ImmoLaywer-advocaat uw bouwexpertise persoonlijk op. En brengen wij u stipt op de hoogte van het verloop van uw dossier. Zodat u gerust bent. Vergeet bovendien standaardbrieven. Uw rapporten zijn uniek, net als uw dossier.